Dé start van jouw motorseizoen

MOTORbeurs Utrecht

Ben jij als motorliefhebber op zoek naar een nieuwe of gebruikte motor, inspiratie voor een motorreis of motorkleding en accessoires? Kom dan van 20 t/m 23 februari 2020 naar MOTORbeurs Utrecht; hét grootste motorevent van Nederland. Hier ruik, voel en ervaar je voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. Naast al het nieuws zijn er rijenvol occasions en is het mogelijk accessoires te scoren; van uitlaten tot navigatiesystemen. Wat je ook nodig hebt: het is er allemaal!

Bereid je voor op een dag vól actie met stuntshows, testrijden, demonstraties, een eerste gratis motorrijles, live motorbuilds en motorsport. Het wordt één grote happening waar jij zeker bij wilt zijn! Lees hier meer.

Het aftellen tot MOTORbeurs Utrecht 2020 is begonnen!
00

dagen


00

uren


00

minuten


00

seconden


VEEL NIEUWE 2020-MODELLEN

Bekijk welke importeurs er allemaal bij zijn

Activiteiten

MOTORbeurs Utrecht heeft tal van verrassende, spannende en spectaculaire activiteiten op het programma staan. Wat kun je er allemaal doen en verwachten? Bekijk onderstaand alles wat je moet weten voor een bezoek aan MOTORbeurs Utrecht!

Testrijden op de nieuwste modellen

Testparcours

Wil jij weten hoe jouw (nieuwe) favoriete motor voelt? Op MOTORbeurs Utrecht is het mogelijk om op de stands van exposanten proef te zitten op de nieuwste modellen en kun je een motor van alle kanten bekijken. Daarnaast kun je ‘m ook nog eens gelijk proberen op het 4.000 m2 testparcours. Super tof toch? Heb jij al een voorkeur die je zou willen proberen? Bekijk snel op welke motorfietsen je allemaal kunt proefzitten!

Nieuws en acties

Benieuwd naar de meest actuele nieuwtjes en acties? We hebben ze handig op een rijtje gezet voor je!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Wil jij alles weten over MOTORbeurs Utrecht?
Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte over nieuwtjes, acties, activiteiten en nog veel meer!

PROEF DE SFEER

Aftermovie

Bekijk hier de aftermovie van afgelopen jaar en laat je meenemen in al het leuks dat MOTORbeurs Utrecht te bieden heeft. Zien we jou de komende editie ook?

Exposant