ADVENTURE ARENA

All Brands United in hal 7

In de Adventure Arena in hal 7 wordt door diverse merken die aangesloten zijn bij RAI Vereniging onder het motto ‘All Brands United’ een gevarieerd en doorlopend programma aangeboden met zogenoemde Adventure Bikes. Denk aan demonstraties, een competitie en de mogelijkheid voor jou om onder begeleiding zelf op te stappen en het obstakelparcours te rijden. Check hieronder het programma in de Adventure Arena. 

Precies weten wanneer welke activiteit begint bekijk dan het blokkenschema. Via het blokkenschema kun je je ook inschrijven voor de opstap!

Motoropstap

Stap zelf op een adventure bike van Rieju, Ducati, Yamaha, Honda of Harley-Davidson in de Adventure Arena. Via het blokkenschema kun je binnenkort een reservering maken voor een tijdsslot. Per tijdsslot kan 1 persoon deelnemen en natuurlijk dien je in het bezit te zijn van een geldig A-rijbewijs (vol vermogen), ook moet je een eigen motoroutfit mee nemen en ter plaatse een vrijwaring invullen.

Ducati Allroad opstap

Geef je van te voren op om het obstakelparcours in de Adventure Arena in hal 7 met de Ducati DesertX (Rally) te bedwingen onder de deskundige begeleiding van Carlo Blankers van Horizon Reizen. De DesertX is de eerste moderne Ducati met een 21″ voorwiel en 18″ achterwiel, lange slag vering en een nieuw frame speciaal ontworpen voor de off-road ervaring.

Harley-Davidson Allroad opstap

Het Harley-Davidson Adventure Centre komt naar MOTORbeurs Utrecht! Op de testafdeling begeleidt een professional iedereen die kennis wil maken met de ultieme adventure motorfiets: de Harley-Davidson Pan America 1250. Wie wil proeven van de superieure kwaliteiten van de Pan America, kan dat doen in de Adventure Arena in hal 7, met begeleiding en tips van Collin Den Hartog.

Rieju Allroad opstap

Tijdens de Rieju Allroad opstap is de Rieju Aventura 500 te testen in een uitdagende setting: de Adventure Arena. Hier zal je onder 1-op-1 begeleiding de mogelijkheid krijgen een parcours te rijden die de motor, en de berijder, op verschillende vlakken uitdaagt. Hou jij wel van een uitdaging en wil jij de nieuwe Rieju Aventura testen? Schrijf je dan nu in en wees gegarandeerd van jouw plekje in de Adventure Arena.

Yamaha Ténéré opstap

Stap op de legendarische Yamaha Ténéré 700 en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring op ons technisch adventureparcours onder begeleiding van Yamaha Ténéré Spirit Ambassadeurs. Of je nu een doorgewinterde off-road veteraan bent of gewoon op zoek bent naar een spannende kennismaking met technisch off-road rijden, dit is jouw kans om de Ténéré 700 te ervaren op technisch vlak in zijn natuurlijke habitat. Ontdek de ongeëvenaarde wendbaarheid, kracht en betrouwbaarheid van deze iconische motorfiets. Stap uit je comfortzone en omarm het avontuur.

Demonstraties

BMW Motorrad demonstratie BERRT

De instructeurs van BERRT Allroad Reizen en Trainingen demonstreren in de Adventure Arena hun vaardigheden op het obstakelparcours. Daarbij geven ze toelichting op wat er voor nodig is om dit parcours zelf te kunnen rijden en hoe dat aansluit op hun trainingen. Binnenkort kun je je hiervoor aanmelden.

BMW Motorrad GS Trophy Team NL & BeNeLux demonstratie

De teamleden van zowel het Int. GS Trophy Team NL en het Int. GS Trophy Team BENELUX tonen in de Adventure Arena hun behendigheid en voertuigbeheersing op de nieuwe BMW R 1300 GS.

CFMOTO Allroad demonstratie

Een ervaren allroad instructeur van Adventure Shield toont tijdens deze demonstratie de onklopbare standaarduitrusting en de KTM-motortechnologie van de CFMOTO 800MT Touring. Laat je niet door de term Touring op het verkeerde been zetten, deze zeer toegankelijke Adventure motor weet wel raad met een obstakelparcours.

CFMOTO Allroad EHBO

Noodtransport van een persoon met gebroken onderbeen of arm of erger? Kan dat op de motorfiets? En is dat wel verantwoord? Of mag je soms spreken van ‘nood breekt wet’? Tijdens de presentatie van CFMOTO en Adventure Shield laten we graag de mogelijkheden zien. Kom kijken en laat je verrassen wat er mogelijk is met de CFMOTO 800MT Touring en de juiste kennis en vaardigheden. Elke dag te zien om 13:30 uur.

Honda Allroad demonstratie

De DCT-technologie werd in 2010 gelanceerd en maakt Honda Motorcycles uniek. Het systeem is vandaag uitgegroeid tot een van de meest geavanceerde en krachtige transmissies op twee wielen. De keuze tussen manuele of automatische rijmodus ligt letterlijk binnen handbereik, zodat je nooit die spannende connectie met je motorfiets verliest – op, of naast de weg. Ze tonen deze unieke technologie tijdens een demonstratie in de Adventure Arena in hal 7.

Yamaha Ténéré 700 Demonstratie

Bereid je voor op een buitengewone demonstratie verzorgd door onze getalenteerde Adventure Professionals, de Ténéré Spirit Ambassadeurs. Deze gepassioneerde ontdekkers staan klaar om je mee te nemen op een reis door de mogelijkheden van de Ténéré 700, het ultieme avontuurmodel van Yamaha. Laat je leiden door de expertise van onze ambassadeurs terwijl je kennismaakt met de veelzijdigheid, kracht en wendbaarheid van deze legendarische motorfiets.

Competitie

BMW Motorrad Indoor GS Trophy

Op MOTORbeurs Utrecht 2024 is er ook weer gelegenheid om het ultieme ‘Spirit of GS’ gevoel te beleven in de Adventure Arena. Gevorderde offroad rijders met veel voertuigbeheersing kunnen tijdens de ‘BMW Motorrad Indoor GS Trophy’ meedingen naar de eeuwige roem en mooie prijzen door het obstakelparcours zo goed mogelijk af te leggen. Inschrijvingen gaan via BMW en BERRT en kan via onderstaande knop.

Exposant