Motorkledingstore pakt groots uit met mega stand op MOTORbeurs Utrecht

Motorkledingstore collectie

Motorkledingstore is dé plaats waar u alle merken, kleuren, soorten en maten motorkleding vindt. Naast 5 mooie megastores in Breda, Eindhoven, Vianen, Capelle a/d IJssel en Apeldoorn, is Motorkledingstore straks ook te vinden op MOTORbeurs Utrecht. Van 22 tot en met 25 februari vind je Motorkledingstore in hal 11 met een stand van maar liefst 3.000m², de grootste stand ooit op MOTORbeurs Utrecht!

Deze mega stand wordt gevuld met motorjassen, -broeken, -schoenen, -handschoenen en tal van accessoires. Zowel de nieuwste collecties als outlet artikelen van alle grote motorkledingmerken vind je hier. Bovendien is maar liefst 500m² van de Motorkledingstore stand ingedeeld met een ruime collectie damesartikelen.

Motorkledingstore collectie

Bij binnenkomst in de Motorkledingstore stand worden bezoekers meteen ondergedompeld in een zee van motorkleding en -accessoires. Je vindt hier een ruime collectie van verschillende merken, zoals REV’IT!, Scorpion, Alpinestars, Segura, John Doe, MotoGirl, Dainese en Shoei. Dit is maar een kleine greep uit de merken die hier te vinden zijn. Daarnaast profiteer je hier van mooie beursaanbiedingen, tot wel 50% korting op het hele assortiment! 

En dat is nog niet alles. Motorkledingstore verloot een gloednieuwe BMW F900R, een GoPro Hero 12 en 10x een cadeaubon van €100,-. Maak kans op deze mooie prijzen door een MOTORbeurs Utrecht ticket te kopen via Motorkledingstore en/of een aankoop te doen in de MKS stand.

Je vindt Motorkledingstore van 22 tot en met 25 februari op stand 11.B001.