Adventure Talks – Motorpolitie Nederland, Martin Brons & Hans Go

Nadia en Mitchel van The Great Ride Along verwelkomen Martin Brons, Hans Go en Rob de Klein  van team motorondersteuning van Politie Nederland in Adventure Talks.

Martin Brons
Martin is een motoravonturier die in ruim een jaar van Zuid-Afrika terugreed naar Nederland. Hij is sinds afgelopen juni weer terug. Staat er alweer iets nieuws op de planning?

Hans Go
Enkele jaren geleden reden Hans Go en zijn zus Attie deze legendarische route naar Xi’an in China op de motor. Een reis van 17.000 kilometer door 14 landen. Van Utrecht naar Turkije lijkt het allemaal nog wel op Europa. Daarna passeer je Georgië, Armenië en Iran, maar ook Turkmenistan, Oezbekistan, Tadzjikistan Kirgizië. Dan drie volle weken door China. Oude beschavingen en culturen wisselen van plek. Je bent onderdeel van bergpassen, ravijnen, woestijnwegen. En je bent altijd omringd door lokaal verkeer met alle eigenaardigheden. Het is een roadtrip die je leven verrijkt en verandert. Onderweg zijn problemen om op te lossen, maar ook gastvrije mensen die je helpen. Met humor en nieuwsgierigheid op de motor naar het verre oosten!

Rob de Klein, team motorondersteuning Politie Nederland
Rob haakt aan om je mee te nemen in zijn werk als politieagent in team motorondersteuning.

Exposant