Adventure Talks – Paul van Hooff & Ténéré Travel Trophy

Inspiratie nodig voor je (volgende) motorreis? Neem een kijkje bij Adventure Talks. Mitchel en Nadia van The Great Ride Along gaan in het Motor Talks Theater het gesprek aan met verschillende gasten. In deze sessie zijn dat Paul van Hooff en Maarten Molenberg van Ténéré Travel Trophy .

Paul van Hooff
Paul is motorjournalist en avonturier die vele motorreizen maakte met Guus, zoals hij zijn oude Moto Guzzi noemt. Van het noordelijkste puntje van Alaska naar Ushuaia, het zuidelijkste puntje van Latijns-Amerika. Acht jaar later volgt de trip van Amsterdam naar Tokio, op dezelfde motor. Over beide reizen schreef hij een boek ‘Man in het zadel’ en ‘Van hier tot Tokio’. Paul van Hooff woont in Bolivia, het is dus een buitenkansje om hem tijdens Adventure Talks live te zien.

Maarten Molenberg van Ténéré Travel Trophy
Met je eigen Ténéré op avontuur! Wat kun je verwachten van zo’n reis? Voel de vrijheid tijdens dagelijkse etappes ver van de gebaande paden en verbreed je horizon op je eigen Yamaha Ténéré. Beleef een week vol motoravonturen en deel je passie voor reizen met motorrijders zoals jij. Adembenemende landschappen, lokale gastronomie, nieuwe vrienden, verhalen bij het kampvuur en nachten onder de sterrenhemel maken de Ténéré Travel Trophy onvergetelijk.
Exposant