praktische informatie

De Jaarbeurs Welcome App

Wij vinden het heel belangrijk dat jij je veilig door de MOTORoutletbeurs Utrecht kunt bewegen. Steeds op juiste afstand van elkaar en met ruimte om alle deals eens goed te bekijken.

Natuurlijk hebben wij de nodige maatregelen getroffen om dit te realiseren. Daar bovenop heeft Jaarbeurs een heel handige tool geïntroduceerd.

De Jaarbeurs Welcome App
Wat is de Jaarbeurs Welcome App?

De Jaarbeurs Welcome App is een handige tool die jou in een oogopslag laat zien waar het druk is, of rustig. Met de app op jouw telefoon kan je dus zelf bepalen welke route je neemt door de MOTORoutletbeurs Utrecht. Zo kan je een bezoek aan een bepaald deel van de beurs even uitstellen als jij vindt dat het net even te druk is.

Daarnaast stelt het ons in staat de veiligheid te waarborgen. Mocht het onverhoopt in gebieden écht te druk worden, dan kunnen wij besluiten een deel van de beurs voor toegang te sluiten totdat de toegang weer veilig vrijgegeven kan worden.

Hoe werkt het

Door het hele Jaarbeurscomplex zijn radiobakens geïnstalleerd die het bluetoothsignaal van jouw telefoon en dat van andere bezoekers volgen. Op basis van al die signalen zijn wij in staat weer te geven hoe het met de drukte in het hallencomplex is gesteld.

Groen = rustig
Oranje = normaal
Rood = druk
Grijs = (tijdelijk) gesloten

Wat komen jullie over mij te weten?

Helemaal niets. Om de app te gebruiken dien je alleen je bluetooth aan te zetten. Dit signaal lezen wij uit. Omdat er aan dat signaal nooit privé- of andere gegevens gekoppeld zijn, is jouw privacy beschermd. Wij weten ook niet dat jij ergens rondloopt. Alleen dat er een bepaalde hoeveelheid telefoons in een gebied aanwezig is. Die informatie laten wij in de app zien.
Als je het Jaarbeurscomplex verlaat wordt de verbinding verbroken en zal de app aangeven dat je buiten het dekkingsgebied bent.

Ik wil die app

Goed plan! Het helpt jou en andere bezoekers op een nog veiliger manier van de start van het motorseizoen te genieten.

Via onderstaande linkjes kan je de app downloaden. Installeer de app en stel alles in voor je naar de MOTORoutletbeurs Utrecht komt.

Exposant