RICARDO WINT MOTORFIETS

Ricardo wint aankoopbedrag terug MOTORbeurs Utrecht

Ricardo kocht zijn motorfiets, een Yamaha FZ6, op MOTORbeurs Utrecht en won het hele aankoopbedrag terug!

Iedereen die van 20 t/m 23 februari 2020 op MOTORbeurs Utrecht een gebruikte motorfiets aanschafte, maakte kans op toffe prijzen. De absolute topper was de hoofdprijs: aankoopbedrag terugwinnen van je motorfiets tot maximaal 10.000 euro.

Vanwege de huidige situatie konden wij namens MOTORbeurs Utrecht helaas niet aanwezig zijn bij de uitreiking. Via deze weg willen wij Ricardo natuurlijk alsnog hartelijk feliciteren!

Ricardo liet bij het insturen van zijn deelname weten: “Sinds één jaar heb ik mijn motorrijbewijs en reed tot nu toe op een Yamaha FZR600 R uit 1994. Ik was toe aan een andere, dus ging ik met goede moed naar MOTORbeurs Utrecht. Na vele motoren te hebben bekeken, werd ik plots verliefd op de Yamaha FZ6. Daarna heb ik nog andere motoren bekeken, maar niks was meer zo mooi als die ene. Uiteindelijk heb ik dan ook besloten om deze te kopen.

Naast de hoofdprijs werd onder alle gekochte motorfietsen vijf keer één jaar motorverzekering van Combi Motors Verzekeringen t.w.v. maximaal € 1.000,- én drie keer een TomTom Rider 550 World t.w.v. € 399,95 verloot. In totaal werden er dus negen kopers verrast met mooie prijzen! Deze winnaars zijn begin maart allemaal persoonlijk op de hoogte gebracht.

De dealers hebben aangegeven dat de winactie een groot succes was. We zijn aan het onderzoeken of we deze actie nogmaals kunnen inzetten tijdens de volgende editie. Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door NUMotorrijden.nl, Combi Motors Verzekeringen en TomTom.