VERBREEK SAMEN MET ONS EEN
WERELDRECORD

Meld jouw motor(merk) aan voor tenminste 32 motormerken in de openingsstoet van MOTORbeurs Utrecht 2023.

 

Aprilia, BMW, Cagiva, Ducati, Energica, Fantic… als echte motorliefhebber som je deze merken vast moeiteloos op. Op de openingsdag van MOTORbeurs Utrecht 2023 zetten we zoveel mogelijk van deze én andere motormerken achter elkaar voor de ultieme recordpoging. Samen met motorliefhebbers proberen we een stoet te realiseren met tenminste 32 motormerken bij elkaar!

Het oude record stamt uit 2013: op de Asociación Automotriz del Perú (Peru) in Lima stonden 31 motoren van verschillende merken achter elkaar. Die 32 hopen we met hulp van onze fans te halen.

 

Daarom hebben we jou nodig!

 

Het idee

Je doet mee door je eigen motor(merk) mee te nemen en aan te sluiten in de rij. Let op: inschrijven betekent geen garantie op deelname. MOTORbeurs Utrecht zal een selectie maken van de aangemelde motormerken. We starten op donderdag 23 februari om 09.00 uur. Na de stoet (omstreeks 10.10 uur) zetten we de motoren op een rij in één van de beurshallen. Daar laten we ze de volledige beurs staan, van donderdag 23 tot en met zondag 26 februari, als een heuse tentoonstelling! Alle deelnemers ontvangen ter plekke 2 gratis tickets voor MOTORbeurs Utrecht én de MOTORbeurs Utrecht merchandise (tas én multicol).

 

Hoe doe ik mee?

Inschrijven kan tot 13 februari 10.00 uur. Een aantal werkdagen later maken we per e-mail bekend wie daadwerkelijk geselecteerd is voor deelname. Word je niet geselecteerd, dan is het wat ons betreft hoe dan ook de moeite waard om te komen kijken Heb je op voorhand vragen over dit initiatief? Neem dan contact op met micky.bredewout@jaarbeurs.nl. Overweeg je je motor aan te melden, bekijk dan ook de deelnamevoorwaarden voor meer praktische informatie.

ludieke PR actie MOTORbeurs 2023


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Exposant