IN SAMENWERKING MET MOTORMEIDEN.TV

MEIDENROUTE

Motormeiden bestaat 1 jaar en dat wordt gevierd met een bijzondere samenwerking met MOTORbeurs Utrecht! Motormeiden heeft daarom een eigen Motormeiden Meetingpoint in Hal 7 en nog veel meer. Op 14 februari organiseert Motormeiden een speciale avond waar jij je helemaal in de watten kunt laten leggen en er is ook een speciale Girls Night Out.

Motormeiden Meetingpoint
Verzamel donderdagavond tussen 17:00 – 21:00 uur bij het Motormeiden Meetingpoint in hal 7 en laat je compleet in de watten leggen door een visagist, stylist en maak een professionele foto op een gloednieuwe motor! Opgeven kan vanaf 16:30 uur op de stand zelf. Om 18:30 uur is er een feestelijke opening! Kom je ook?!

Verrassing ophalen
Voor elke meid ligt er een Motormeiden sticker klaar, waarmee je kansmaakt op te gekke prijzen aan het einde van het jaar! De stickers zijn er zo lang de voorraad strekt.

Feestelijke opening + lancering t-shirtlijn
Om 18:30 uur wordt de stand feestelijk geopend. Het lintje wordt doorgeknipt en Motormeiden lanceert haar de eerste t-shirtlijn.

Haarstyling en touch-up
Geef je op bij hairstylist Monica de Ruijter en visagist Niels Jansen. Van Monica krijg je een prachtige coupe: stylen, opsteken, krullen, invlechten of je nou lang of kort haar hebt. Visagist Niels Janssen kijkt hoe hij het beste in jouw naar boven haalt. Hij geeft je een kleine touch-up en handige make-upadviezen. Deze styling is in combinatie met de fotoshoot. Aanmelden: dit kan vanaf 16:30 uur, er is een beperkt aantal plekken.

Fotoshoot op gloednieuwe Suzuki SV650X
Geef jezelf op voor een professionele fotoshoot door fotograaf Pien Meppelink, er staat hiervoor een gloednieuwe Suzuki SV650X klaar om het plaatje compleet te maken. De shoot is in combinatie met de touch-up. Aanmelden: dit kan vanaf 16:30 uur, er is een beperkt aantal plekken.

Win een Motormorfose t.w.v. €878,00
Win een nieuw motorpak + een fotoshoot. Doe mee met de Motormorfose en win een gloednieuw motorpak van het Zweedse merk Halvarssons. Ook word je mooi op de foto gezet. Laat je gegevens achter en dezelfde avond weet je nog of je gewonnen hebt.

Halvarssons Wien Lady met W-Pants, pak met z-liner membraan, totale waarde €878,00

Workshop: beschilder jouw rugzakje
Atelier Leona maakt waanzinnige kunstwerken op alles wat met leer te maken heeft! Exclusieve modemerken komen naar haar toe voor unieke schilderingen op jasjes, schoenen, tassen of op grote schilderijen. Op de stand van Motormeiden kun je een workshop volgen van Leona waar je zelf een rugzakje gaat beschilderen. Kosten voor de workshop: slechts € 19,50, inclusief rugzakje en verf. Opgeven kan via: atelier.leona@gmail.com. Mocht je je opgeven op de beurs dan kost het 25 euro.

Tijden workshop
Donderdag: 19:00 uur
vrijdag – zondag: 11:00 uur en 14:00 uur.

Meidenroute
MOTORbeurs Utrecht heeft een speciale Meidenroute uitgezet. Op de plattegrond zie je bij 17 deelnemers een roze stand voor de Meidenroute. Al deze exposanten hebben een specifiek aanbod op hun stand voor meiden en op donderdag van 17:00 uur tot 21:00 uur nog een speciale verrassing voor je. Uiteraard volop damesmotorkleding, maar ook bijzondere tassen, workshops, kortingen, ladies only motorreizen en nog veel meer. De hele beursperiode is het mogelijk de Meidenroute te lopen.

Theater: inspirerende verhalen
In het theater staan donderdagavond drie powervrouwen die vertellen over bijzondere motorreizen en andere dingen die vrouwen op motoren meemaken of kunnen doen. De vrouwen vertellen over motorreizen, van de Ardennen tot Marokko en India, dit is een samenwerking tussen Baton Rouge, Maroc Motorbike tours en Indian Rides. Daarna spreekt Maudie Veenstra, een stoere dame die vertelt over racen op circuit voor zowel beginners als gevorderden. Tenslotte komt Sandy van Waypoint Notter aan het woord met een verhaal over navigatie met je motor.

Motormeiden Meetingpoint (Vrijdag – Zondag)
De andere drie dagen op MOTORbeurs Utrecht is Motormeiden aanwezig met een Meetingpoint, waar je kunt verzamelen en waar zij op twee momenten per dag aanwezig zijn. Er ligt op dat tijdstip een Motormeidensticker voor jou klaar waarmee je kansmaakt op leuke prijzen (einde jaar) en je kunt informatie opvragen en kletsen met andere meiden! Ook is er iedere dag een loterij, waar je voor 1 euro aan mee kunt doen.

Openingstijden
Elke dag van:
11:00 – 12:30 uur
16:00 – 18:00 uur (loterij -inleg is 1 euro)

Op donderdag van:
11:00 – 12:30 uur
17:00 – 21.00 uur
16:00 – 18:00 uur (loterij -inleg is 1 euro)

WAT IS ER TE DOEN?

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

Kidsparcours

Jong geleerd is oud gedaan! Dat geldt ongetwijfeld ook voor motorrijden, daarom stond er op een speciaal ingericht kidsparcours voor de allerkleinsten (t/m 3 jaar) BMW GS driewielers en Yamaha race-loopfietsjes klaar.

Lees meer
SUPERMOTO

Dit jaar werd het buitenterrein compleet nieuw ingericht en was het dé plaats voor èchte actie!

Eén van de meest spectaculaire takken van motorsport is supermoto: een combinatie van motorcross, speedway en wegrace. Een circuit bestaat uit een verhard en onverhard oppervlak met verschillende jumps.

Lees meer
GS ADVENTURE ARENA

We maken er weleens grapjes over: wie gaat er met zijn woeste adventure of allroad nou ècht op avontuur of het zand in? Nou, wij dus! Om je daar op voor te bereiden werd op MOTORbeurs Utrecht 2019 een GS Adventure Arena ingericht met een uitdagend obstakelparcours. In deze arena werd een Indoor GS Trophy competitie gehouden én een demonstratie verzorgd; maar je mocht het met de GS DiscoveRide ook zelf proberen!

Lees meer
Exposant